Bringestykket

Supreme dækkenerne indebærer en justerbar V-lukning i fronten. Du kan justere lukningen ved hjælp af et spænde med 4-6 huller der gør at ringen kan komme længere ud til en bred hest eller længere ind ved en smallere hest. V-lukningen i fronten er med til at minimere slid og giver mere frihed til hestens skulder bevægelser. I bringestykket er der placeret velcro, for at kunne holde sammen på bringestykkerne, så de ligger stabilt under V-lukningen.

Mavestropper

De 3 mavestropper er med til at holde dækkenet på plads og give en god lukningen ned omkring maven, for at minimere luft og regn at komme på hesten. Alle mavestropperne kan justeres ind og ud, ved hjælp at det klassiske glidespænde. Den midterste mavestrop er af elastik, er oftest også midt på maven, at hesten buler mere, elastikken er for at øge komforten. Dertil kan den midterste strop også tages af, hvis man ikke ser den nødvendig. Der er påsat gummiringe på t-spænderne for at holde spændet på plads under leg eller en god rulletur.

Bagparti

Supreme dækkenerne kommer med en halestrop, som er justerbar med et glidespænde og påsættes med karabinhager på 2 D-ringe bagpå dækkenet. Da dækkenet ligger stabilt og roligt, kommer Supreme modellerne ikke med bagbenstropper, de kan ej heller påsættes.

Reflekser

Kan du ikke finde din hest i mørket? Så fortvivl ej, for der er reflekser på haleklappen, bagpå og i fronten af dækkenet, så din hest ikke bliver væk når du skal finde den i vintermørket.

Hals

Der kan påsættes hals på alle Supreme modellerne, det gøres nemt ved hjælp af velcro, så halsen holder tæt. Der er placeret 2 stykker velcro på hver side af dækkenet oppe nær manken, som er dækket af et stykke stof med modsatte type velcro. Det hjælper til ikke at tiltrække unødvendigt snavs til velcroen, når halsen ikke er i brug.

Liner

Til alle modeller kan der tilkøbes linere i forskellige gram. Du skal ikke bekymre dig om, hvilken ligner der passer til hvilken model, for de passer til dem alle. Det samme gælder halsene, du kan mixe matche alle modeller og farver uden det gør noget for pasformen.